0723939454
 

פירוק שותפות בעסק

הגעתם לדף בנושא פירוק שותפות בעסק. פירוק שותפות עסקית מתרחש כשהושגו מטרותיה, בתום פרק זמן שנקבע מראש בעת יצירת השותפות, כשאחד מהשותפים הולך לעולמו או לחילופין מוכרז כפושט רגל, במקרים שבהם הפעילות מנוגדת לחוק או כשאחד השותפים מבקש את הפירוק מכל סיבה שהיא. הליך פירוקה של שותפות בעסק מתבצע מול רשם התאגידים, וזאת לאחר שהשותפות שילמה את כל האגרות השנתיות (או הגישה תצהיר אי פעילות מגובה באישור מטעם רשות המסים). פירוק שותפות בעסק אפשרי כשאין חובות ונכסים וכשכל השותפים מסכימים למהלך. אם אין הסכמה בין כל השותפים, הנושא עלול להגיע לבית משפט. בכל מקרה מומלץ להיעזר בעורך דין מנוסה בתחום של פירוק שותפויות עסקיות, כדי שהמהלך יושלם בדרך המהירה והיעילה ביותר.

 לחזרה לדף הבית הקליקו כאן - פירוק חברה מרצון.

פירוק שותפות עסקית

שותפות עסקית מהווה שותפות למטרת רווחים שפועלים יחדיו מכוח הסכם משפטי אינם חברה בע"מ, כלומר, אינם תאגיד שהוקדם למטרת ביצוע פעילות עסקית על ידי בעלי מניותיו.

לפרטים נוספים

חוזה פירוק שותפות

יזמים רבים רוצים להיכנס לעסק, אך לא יודעים כיצד לעשות זאת לבד. אחת הדרכים היא הסכם שותפות, דרך התאגדות עסקית, בה אנשים שונים הופכים להיות שותפים, אך מבלי להפוך לחברה בע"מ.

לפרטים נוספים

חוק יישוב סכסוכי עבודה

יחסי עובד-מעביד מלווים באופן טבעי בעליות ומורדות, כטבען של מערכות יחסים ארוכות טווח וכאלה אשר אינן שוויוניות. סכסוך עבודה הינו סכסוך בין מעסיק למספר עובדים, בין אם הן מאוגדים ובין אם לאו.

לפרטים נוספים

עורכי דין סכסוכים עסקיים

מערכת יחסים עסקית, כמו כל מערכת יחסים, מתחילה בשלב "ירח הדבש" ועלולה להסתיים בגירושין. סכסוכים עסקיים הינם דבר נפוץ וישנו משקל משמעותי למי שמייצג את הסכסוך.

לפרטים נוספים